Ndodhi ajo që pritej, Arben Taravari zgjidhet kryetar i ASH

Në mbledhjen e Kryesisë Qëndrore të ASH-së, ushtrues detyre kryetar është zgjedhur Arben Taravari deri në kongresin e partisë.

Taravari vjen në majë të ASH-së pas dorëheqjes së Ziadin Selës i cili u largua nga drejtimi i partisë përshkak të rezultateve të dobëta në zgjedhjet e fundit në Tetovë.

Arben Taravari pritet që ti ofroj në parti edhe themeluesit e ASh-së nga Tetova të cilët u larguan nga partia pas ndryshimeve të shumta dhe pa konsultime me antarsinë e degës në Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *