Erdogan shëtit lirshëm në parkun e New Yorkut, amerikanët e simpatizojnë

Presidenti turk ka dal në një shëtitje në Parkun Qëndror në Neë York para se të marrë pjesë në asamblenë e përgjithshme të OKB-së. I shoquruar vetëm nga disa këshilltar të tij, Erdogan ec lirë pa frikë dhe i afërt me njerëzit.

Numër i madh i qytetarëve amerikan u ndalën për ta përshëndetur dhe për të bërë fotografi me presidentin Erdogan.

Lidershipi perëndimor shpesh Erdoganin e ka cilësuar si diktator dhe jodemokrat, por nga video shihet se të njëjtën gjë nuk e mendojnë edhe qytetarët amerikan. Nga minuta 4:30 sec shihet se si Erdoganin e takon edhe një shqiptare të cilën Erdogan e përshëndet në gjuhën shqipe “Si je a je mirë?”. /Tetova1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *