Grubi: Bashkëpunimi me “Alternativën” është i shkëlqyeshëm

ZV.kryeministri i parë në RMV, Artan Grubi, thotë se raportet mes partnerëve të koalicionit qeveritar janë stabile. Sa i përket bashkëpunimit me “Alternativën”, Grubi tha se bashkëpunimi është i shkëlqyeshëm, transmeton Gazeta Lajm.

“Javën e kaluar jam takuar me kryetarin e “Alternativës”, Afrim Gashi, ndërsa me ministrat e kësaj partie, Admirim Aliti dhe Bekim Sali bashkëpunojmë shkelqyeshëm”, u shpreh Grubi në emisionin Click plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *