VMRO-ja ushtron diktat ndaj deputetëve dhe kryetarëve të komunave që udhëhequra prej saj, por nuk Shkup nuk i eci

Zëvendëskryeministër i parë Artan Grubi i ftuar në emisionin “Click Plus” në TV21, tha se VMRO-DPMNE-ja e ka centralizuar pushtetin e saj dhe dikton 44 deputetët e saj në Kuvend dhe kryetarët e komunave që udhëhequra prej saj. Por, sipas Grubit, VMRO-së nuk i eci me Qytetin e Shkupit, ku kryetarja Arsovska bëri oponencë dhe doli haptazi kundër këtyre diktateve.

“Detyrohen 44 deputetë të nënshkruajnë deklarata të motorizuara që nuk do të votojnë ndryshimet në Kushtetutë me imponim nga partia dhe kryesia. Edhe kryetarët e komunave janë të centralizuar drejtpërdrejt nga partia qendrore në Shkup, ku në fakt hasi në një rezistencë ndaj kryetares së Qytetit të Shkupit. Në shumicën e udhëhequra nga opozita ka problem të llojit të Shkupit.”- tha Grubi.

https://www.facebook.com/watch/?v=6178825138811141

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *