Artan Grubi: Tetovën dhe Gostivarin e kthejmë pas tre vitesh

Mbëmë në Click Plus, Artan Grubi duke folur për zgjedhjet e jashtëzakonshme në Tetovë theksoi se qytetarët i dhanë besimin e plotë kreut të Komunës së Tetovës dhe se do pritet të shihet se si Kasami në këto tre vite do të udhëheqë Tetovën me VMRO-në së bashku.

Grubi pohoi se Qeveria në asnjë moment nuk do e bllokojë Komunën e Tetovës dhe do të përmbahen të gjitha projektet.

Duke përmendur disa projekte Grubi tha se BDI-ja Tetovën dhe Gostivarin do i kthej pas tre vitesh dhe se BDI-ja e don të mirën e qytetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *