Edhe 1.7 milion pozita të lira pune, Gjermania në gjah pas puntorëve nga Ballkani

Gjermania

Autoritetet gjermane vlerësojnë se ka mbi 1,7 milionë vende të hapura punë që nuk i plotësojnë dot.

Një mënyrë e re për trajtimin e prostatës dhe fuqisë. Është e mundur të rivendosni dhe përmirësoni potencën dhe të reduktoni urinimin gjatë natës!

Shumica e punëtorëve nevojiten në transportin ajror, hoteleri dhe shëndetësi.

Për këtë arsye, qeveria dëshiron ta bëjë importin e burimeve njerëzore nga Ballkani më të lehtë.

Kjo konfirmohet nga një infermiere nga Serbia, që u zhvendos në Gjermani 3 vite më parë.

“Punoj në një klinike të mirë dhe moderne, që vuan nga mungesa e stafit. Ky është problemi kryesor në Gjermani”, thotë Katarina Tešić, infermiere serbe.

Sipas të dhënave të organizatës gjermane GIZ, rreth 250 mijë qytetarë serbë jetojnë në Gjermani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *