Ky është Albani, personi që e ‘fshiu’ nga rrjetet sociale ofenduesin e Profetit dhe familjes Jashari

Siç njihet për publikun, ofendusi dhe personi i cili njihet si Luigj Marku që në mënyrë të hapur shan fenë Muslimane si dhe gjithashtu shanë herojtë shqiptar Musliman.

Albani, pronarë i kompanisë LojaMedia vendosi që gjitha llogaritë zyrtare të Luigj Markut të bllokohen përshkak se ai kishte nxitur urrejtje ekstremiste kundrejt komunitetit musliman.

Albani ose drejtori egzekutiv i kompanisë LojaMedia, kompani për anti-bullizëm kibernetik dhe mbrojtje të privatsisë online potencoi për Almakos se gjithkush i cili do promovoj urrejtje etnike dhe ekstremizëm do përputhet me bllokime dhe suspendime si dhe mund të futet në telashe ligjore përshkak të keqpërdorimit të rjeteve sociale.

Personat si Luigj Marku duhet të evitohen dhe mos ju jepet audiencë përshkak se janë të rezikshëm për komunitetin. Pronari i kompanisë LojaMedia gjithashtu potencoi se nëse shihen shkelje të njejta automatikisht të paraqiten në organet kompetente. LOJAMEDIA është partner për të drejtat autoriale edhe e portalit Tetova1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *