Me shumë gjasë do të kemi një parti të re?!

“Me shume gjase do te kemi nje parti te re. Ne vitin 2015-te, pata shkru nje tekst autorial qe u botu te Koha, ishte ne prag te formimit te partise Besa, ku pata argumentu nevojen, pse shqiptaret e Maqedonise kane nevoje per nje parti te trete, ndersa kryefjalen e pata vendos te raportet e acarume PDSH-BDI qe prodhonin dhu ne, rra hje, vr asje, dhe prishje te zgjedhjeve.

Atehere kishim nevoje per defragmentim, e tash fatkeqesisht per fragmentim te skenes politike sepse, vota do te zbehet skajshem nga shkaku i numrit te madh te partive, qe do te tkurr perfaqesimin parlamentar.

Do te jete e demshme per perfaqesimin politik, nese ne zgjedhje dalim me BDI, PDSH, Aleanca, Alternativa, Besa dhe shume gjase partine e cila do te dale nga te revoltuarit brenda BDI-se”, ka shkruar Bekim Laçi informon portali “tetova1”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *