Kasami: Riorganizimi i administratës në komunë pengohet nga pushteti qendror

Kryetari i Komunës Tetovës Bilall Kasami, mbrëmë në TV24 ka folur për riorganizimin e administratës brenda komunës. Ai tha se një gjë e tillë po pengohet nga pushteti qendror.

“Në lidhje me riorganizimin e administratës inspektorati i punës përmes bashkëshortes së zëvendësministrit të drejtësië Agim Nuhiu, bën presion dhe i kthen në punë të punësuarit e komunës të cilët për tre muaj nuk kanë qenë në vendet e tyre të punës dhe kjo e dokumentuar përmes sistemit elektronik të evidencës. Pushteti qendror e pengon realizimin e punëve dhe zhvillimin e qytetit”.

“Paramendoni, kanë lejuar Teuta Arifin që të krijojë një borxh prej 24 milion euro, pa qenë kohë krize ndërsa mua që në javën e parë më kanë limituar buxhetin, dhe këtu parashtrohet pyetja se si mund të menaxhosh ose të kursesh në një komunë ku mjetet janë të limituara”, deklaroi Kasami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *