Kovaçevski: Koalicioni është stabil, nuk ka rrezik për humbjen e shumicës

Kryeministrit Dimitar Kovaçevski në një prononcim për media sot deklaroi se koalicioni është stabil dhe nuk ka kurrfarë rreziku për humbjen e shumicë në Kuvend.

“Koalicioni është stabil. Nuk ka kurrfarë rreziku për humbjen e shumicës në Kuvend”, tha Dimitar Kovaçevski, kryeministër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *