‘Grupi zjarrit’ koalicion me Danellën, revolt te aktivistët në Çair e Saraj

“Grupi i zjarrit” tenton të bëjë koalicion me kryetaren e Shkupit, Danella Arsovska. në emër të 5 këshilltarëve të BDI-së mëson gazeta KOHA, përcjellë Top24.

“Pesë këshilltarët e BDI-së janë njerëz të Izet Mexhitit dhe Blerim Bexhetit, ndërkohë që ndërmarrjen ‘Parqe dhe Gjelbërim’ do ta udhëheqë Zuhejr Rexhepi dhe ‘Rrugë dhe Rrugica’ do ta udhëheq Sait Saiti”, thonë për KOHA burime që kanë qenë pjesë e bisedimeve me kryetaren qytetit të Shkupit, Arsovska.

Vetë këshilltarët e BDI-së mohojnë të jenë në dijeni të ndonjë marrëveshje mes “Grupit të zjarrit”, ndërsa thonë se, pa sugjerime konkrete nga kreu i partisë Ali Ahmeti, ata do të vazhdojnë të jenë opozitë në Këshillin e Qytetit të Shkupit

Me këtë dëshmtohet se këshilltarët e BDI-së janë pas Ali Ahmetit dhe nuk bëjnë asnjë komprimis me asnjë lojë politike të “Grupit të zjarrit”.

Pas kësaj tentantive ka plasur revoltë e madhe në degën e Çairit dhe Sarajit duke kundërshtuar këtë inicativë të “Grupit të Zjarrit” në krye me Musa Xhaferin.

Revolta e BDi-së në Çair dhe Saraj u vërjetë ditë më parë në Bogovonië ku gjithë funskionarët u reshtuan pas Ali Ahmetit si të Çairit dhe Sarajit.Top24

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *