Ra në tenxheren me ajvar, ndëron jetë shkupjanja

Një grua shkupjane rreth të 50-tave ka rënë në tenxheren me ajvar të cilën e përgatiste për dimër, ndërsa nga djegja e rëndë, ka ndëruar jetë.

Sipas informatave të para, gruaja ka përfunduar me djegje serioze të trupit dhe është dërguar në spitalin e qytetit, “Shën Naum Ohridski”. Vd ekja e saj erdhi pas disa ditëve në spital.

Siç bëjnë të ditur jozyrtarisht nga spitali, arsyeja për ak sidentin ka qenë konsumimi i alk oolit para se të fillojë me përgatitjen e ajvarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *