Bekteshi: Shkollat fillore dhe të mesme do të furnizohen me energji elektrike me çmime të rregulluara!

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në rrjetin social Facebook ka bërë të ditur se shkollat fillore dhe të mesme do të furnizohen me energji elektrike me çmime të rregulluara.

 

Një gjë të tillë ministri Bekteshi e ka paralajmëruar disa herë në media se shkollat fillore dhe të mesme do të furnizohen me energji elektrike dhe me çmime të rregulluara.

 

“Shkollat fillore dhe të mesme do të furnizohen me energji elektrike me çmime të rregulluara!”,ka shkruar Bekteshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *