Bexheti: Bashkë me kryetarin dhe dostin tim Ali Ahmeti..

Kryetari i Sarajit Blerim Bexheti që është edhe anëtar kryesor i “Grupit të zjarrit” para pak çastesh ka publikuar një foto ku shkruan:

“Bashkë me kryetarin dhe dostin tim Ali Ahmeti dhe i palëkundur në qëndrimin tim kundër ekzekutivit.”.

Kjo do të thotë se Bexheti vazhdon të jetë i palëkundur në qëndrimin e tij kundër ekzekutivit edhe pse e ka “dost” kryetarin e BDI-së, Ali Ahmetin, informon “tetova1”.

Sot Ali Ahmeti ka pasur takim me anëtar të degës së BDI-së së Sarajit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *