Çka po ndodhë me BDI-në? Visar Ganiu lidh marrëveshje me Arsovskën

Kreu i Komunës së Çairit, Visar Ganiu në një prononcim për Alsat deklaroi se bashkëpunimi me Qytetin e Shkupit në nivel lokal, kryesisht me Danella Arsovskën është korrekt, shkruan Alsat.

“Bashkëpunimi me Arsovskën në nivel lokal prej kur jemi zgjedh kryetar komunash ka qenë shumë korrekt dhe na është kërkuar që të ofrojmë dy drejtorë. Për hire të korrektësisë dhe bashkëpunimit të mirë ne do i propozojmë këto emra”, deklaroi për Alsat, Visar Ganiu, kryetar i Komunës së Çairit./Alsat.mkKreu i Komunës së Çairit, Visar Ganiu në një prononcim për Alsat deklaroi se bashkëpunimi me Qytetin e Shkupit në nivel lokal, kryesisht me Danella Arsovskën është korrekt, shkruan Alsat.

“Bashkëpunimi me Arsovskën në nivel lokal prej kur jemi zgjedh kryetar komunash ka qenë shumë korrekt dhe na është kërkuar që të ofrojmë dy drejtorë. Për hire të korrektësisë dhe bashkëpunimit të mirë ne do i propozojmë këto emra”, deklaroi për Alsat, Visar Ganiu, kryetar i Komunës së Çairit./Alsat.mk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *