Komunës së Tetovës i dorëzohet një kamion i rri

Dje komunës, në hapësirat e Njësisë Territoriale Kundër Zjarrit në Tetovë, i është dorëzuar një kamion për bartjen e mbeturinave.

“Ky grand është në kuadër të projektit MSIP dhe tani ky mjet do të jetë në shërbim të qytetarëve. Sipas përfaqësuesve të NKP Tetova, ky kamion me madhësi prej 9 metër kub, së shpejti do të vihet në funksion për bartjen e mbeturinave dhe në këtë mënyrë akoma më tepër do të përmirësohen shërbimet në qytet.

Për Tetovë pa mbeturina, për një qytet të pastër

Në shërbim të qytetarëve”, ka shkruar kreu i komunës, Bilall Kasami. /tetova1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *