Ahmeti: Kastriot Rexhepi është rreshtuar pro forcave evropiane

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti për deputetin e pavarur Kastriot Rexhepi i pyetur se nëse Rexhepi ditën kur nuk votoi për rrëzimin e Qeverisë a ka qenë nën mburojën e Bashkimit Demokratik për Integrim Ahmeti tha se Rexhepi ka vepruar me vete dije te plotë.

Rexhepi ka bërë një veprim me vetë dije të plotë është reshtuar pro forcave evropiane e ka deklaruar veten dhe ka bërë thirje për të tjerët Evropa 2021 dhe vazhdon të jetë pjesë e grupit të shumicës parlamentare.

Pas zhvillimeve brendapartiake në BDI nga i ashtuquajturi “Grupi i Zjarrit”, dy nënshkruesit e letrës publike, Deputeti Izet Mexhiti dhe Kryetari i Komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, kanë publikuar një fotografi të përbashkët me Deputetin Kastriot Rexhepi me mbishkrimin “Bashkë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *