Ali Ahmeti takon degën e Tetovës

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka bërë një takim me kryesinë e degës së Tetovës.

Foton nga takimi e ka shpalosur kryetari i degës së Tetovës, Faton Ahmeti ku ka deklaruar se janë biseduar të arriturat e deritashme dhe është bërë projektim për synimet e reja.

“Takim i këndshëm i Kryetarit, z. Ali Ahmeti me Kryesinë e degës së Tetovës. Ishte kënaqësi të bashkëbisedohet për të arriturat e deritanishme dhe projektimin e synimve të reje! BDI thesar kombëtarë” ka shkruajtur Faton Ahmeti.
/Tetova1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *