Arrihet edhe një marrëveshje mes Grupit të Zjarrit dhe Danella Arsovskës, ja për çka bëhet fjalë

Në Shkollën e Mesme Ekonomike të Qytetit të Shkupit, Arseni Jovkov për herë të parë do të emërohet drejtor shqiptar.

Alsat jo-zyrtarisht mëson se emërimi i Nazmi Ramanit për drejtor të shkollës në fjalë vjen si rezultat i marrëveshjes së arritur mes “Grupit të Zjarrit” dhe kryetares së Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, shkruan Alsat.

Nazmi Rahmani deri më tani në këtë shkollë ka ushtruar postin e ndihmës-drejtorit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *