Alternativa i hap derën ASH-së: Nëse vijnë në qeveri do bashkëpunojmë

Nga Alternativa për TV21 thonë se nuk besojnë që Aleanca për Shqiptarët është e gatshme të bëhet pjes e Qeverisë, ndërkaq kujtojnë reagimet e kësaj partie pas futjes së Alternatives ne Qeveri, percjell TV21.

Sipas tyre, ASH ka peshë politike dhe se nëse i kane tejkaluar keto dallime, atëherë si Alternative do te jene bashkëpunetorë.
“Ne nuk besojmë se Aleanca per Shqiptaret ka deshire te hyjë në Qeveri, kjo pèr arsye se ata e kane quajtur me nota perversiteti inkuadrimin e Alternativès në Qeveri, por nèse e kane tejkaluar kete dhe kane deshire ta ndihmojne kete qeveri proeuropiane, ne – ashtu sic kemi thene githmone
– mund te jemi vetem aleatë dhe bashkepunetore.

Aleanca per Shqiptaret eshtè parti qè ka peshe politike dhe mund të luaje rol te rendësishem ne fuqizimin e kesaj qeverie dhe tè agiendes proeuropiane tè vendit”, thonè nga Alternativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *