Ali Ahmeti: Liria ka emër, UÇK

Edhe kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti i ka dalë në mbështetje iniciativës së kryeministrit shqiptar Edi Rama për ndryshimin e Rezolutës në bazë të së cilës padrejtësisht mbahen në Hagë krerët e UÇK-së.

“Mbështes tërësisht iniciativën e Kryeministrit Edi Rama në Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Europës për ndryshimin e Rezolutës së padrejtë dhe të pasaktë 1782 të vitit 2011.

Rezoluta skandaloze u miratua si rezultat i propagandës ruso-serbe me lajme të rreme, të cilat nuk u vërtetuan asnjëherë dhe dëmtuan rëndë sakrificën tonë kombëtare për liri, pavarësi, demokraci dhe barazi.

Ftoj të gjithë kolegët, veprimtarët, patriotët, intelektualët, politikanët, gazetarët, opinionistët, shoqërinë civile dhe qytetarët t’i bashkangjiten thirrjeve për ndryshim të Rezolutës dhe përmirësimin e padrejtësisë ndaj kombit shqiptar.

UÇK-ja është forcë çlirimtare e cila kishte përkrahjen e botës perendimore, njejtë sikur sot populli liridashës Ukrainas.

Liria ka emër – UÇK!” Ka thënë Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *