Kasami: Rrugës së butiqeve do t’i rrikthehet identiteti artizanal (video)

“Bashkë me përfaqësues nga Komuna e Prizrenit dhe me delegacionin Evropian ishim në inspektim të gjendjes së mjerueshme në të cilën është katandisur rruga “Radovan Coniq”, e njohur në popull si “rruga e Butiqeve”.

Komuna e Tetovës së bashku me Komunën e Prizrenit përmes Cross Border Cooperation (CBC) ka fituar projekt për rikonstruimin e kësaj rruge, duke i ruajtur edhe vlerat artizanale të qytetit tonë”, ka shkruar Kasami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *