Rritet numri i punonjësve tek zjarrëfikësit, Kasami publikon listën e kontratave në vepër

Ashtu siç ishte deklaruar kohë më parë, administrata komunale e Tetovës e udhëhequr nga Bilall Kasami ka publikuar listën e kontratave në vepër për tremujorin e tretë të vitit 2022. Siç shihet në listë, Kasami është përkushtuar në rritjen e punonjësve tek Njësia Kundër Zjarrit si dhe është fokusuar në Agroturizëm.

Kujtojmë që Bilall Kasami kohë më parë ka pajisur NJTKZnë me kamionë dhe vetura të reja njëkohësisht janë rritur pagat e tyre.

Gjithsej në këtë tremujor të dytë Kasami ka nënshkruar 43 kontrata, 29 në NJTKZ si dhe 14 në sektore të ndryshme, agroturizëm etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *