Halili: Përfaqësojmë vendin tonë në Kombet e Bashkuara

Drejtori i FIZHT, Festim Halili po qëndron në Gjenevë ku merr pjesë në konferencën “Multi-year Expert Meeting on Investment, Innovation and Entrepreneurship for Productive Capacity building and Sustainable Development”, raporton Tetova1.

“Përfaqësojmë vendin tonë në Kombet e Bashkuara në Zhenevë në konferencën “Multi-year Expert Meeting on Investment, Innovation and Entrepreneurship for Productive Capacity building and Sustainable Development”.
🔶️ Ne jemi një vend i vogël, por me mundësi të shumta, në veçanti në kreativitetin e të rrinjëve në inovacione, teknologji të informacionit dhe zhvillim teknologjik” është shprehur Halili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *