Rexhepi: Isen Shabani tërhoqi me kërkesë projektin e rrugës së Kalishtit

Duke ju përgjigjur pyetjes së Gazetarit të Tetova Sot Nevrij Ademi, Zëvëndësministri i transportit dhe Lidhjeve Bekim Rexhepi ka deklaruar se tre projekte të komunës së Vrapçishtit kryetari aktual i Komunës Isen Shabani me shkresë ka tërhequr projektet mes të cilave edhe peojektin për rikonstruimin e rrugës së fshatit Kalishtë.
Projekti

Me shkresë është drejtuar kryetari i Komunës së Vrapçishtit deri në ministrin e transportit më 4 maj 2020 dhe ka kërkuar të tërheq projektin e rrugës së Fshatit Kalisht, Gradec dhe Dobërdoll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *