Artan Grubi mbetet zv/kryeministër deri në vitin 2024

Pas debatit disa orësh në selinë e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe kur gjithçka duket që tani ka marrë formë për mbledhjen që do të mbahet nesër në Reçicë diçka duket se është edhe më e qartë.

E ajo që shkruan TS se mbetet e pa ndryshuar është që si BDI zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi do të vazhdojë të mbetet në krye të detyrë deri në 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *