Edi Rama ia bën terr Kurtit në mes të Berlinit (video)

Kryeministri Albin Kurti e ka përjetuar një befasi të çuditshme nga homologu i tij nga Shqipëria, Edi Rama.

Teksa Kurti është duke biseduar me një grup njerëzish, Rama i shkon nga pas dhe ia mbyll sytë duke kërkuar që i pari i qeverisë kosovare ta qëllojë se kush është duke ia mbyllur sytë.

“Duhej të më kishe gjetur vetë dhe jo me spiunë”, i kishte thënë me shaka Rama, Kurtit.

Të dy kryeministrat, që vijnë nga parti të majta, po qëndrojnë në Kongresin e Partisë së Socialistë Evropianë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *