Kastriot Rexhepi: Partitë duhet të mësojnë nga BDI

Pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm të BDI-së dhe zgjedhjes së organeve partiake ka reaguar deputeti Kastriot Rexhepi i cili ka përshëndetur mënyrën se si janë zgjedhur organet e partisë dhe gjithë eventi siç është organizuar, duke pasur transparencë të lartë si vlerë e shtuar e demokraticë.

Postimi i tij:

Të mbash mbledhje të Këshillit të Përgjithshëm duke u transmetuar nga mediumet është një vlerë shtesë në demokratizimin e partive politike me transparencë maksimale

Urime për të gjithë që morën detyra të reja dhe suksese

BDI mbetet role model për partitë tjera

#shikongomso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *