MPB njofton qytetarët e Shkupit: Mos bëni panik sepse …

MPB i njofton qytetarët e Shkupit se në rrethinën e “ish-Gazelasë” po xhirohet film gjatë të cilit po xhirohen edhe skenat me krisma për të cilat, siç theksojnë nga atje, MPB-ja ka qenë e njoftuar menjëherë nga organizatori.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon mediat që të mos publikojnë informacione të paverifikuara në opinion dhe të kontaktojnë Departamentin e Marrëdhënieve me Publikun për informacione të duhura, njofton MPB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *