Rexhepi: Është nder dhe privilegj të jesh përkrah njeriut që ndryshoi rrjedhën e historisë sonë

Pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm dhe zgjedhjes së organeve partiake, është deklaruar edhe nënkryetari i ri i BDI , Bajram Rexhepi i cili ka theksuar se barrë dhe përgjegjësi e jashtëzakonshme të jesh nënkryetar i partisë më të madhe të shqiptarëve të Maqedonisë, informon portali “tetova1”.

“Është nder dhe privilegj të jesh perkrah njeriut që ndryshoi rrjedhën e historisë sonë.

Por, njëkohësisht barrë dhe përgjegjësi e jashtëzakonshme të jesh nënkryetar i partisë më të madhe të shqiptarëve të Maqedonisë.

Na priftë e mbara” ka shkruar Bajram Rexhepi i cili është nga fshati Sellcë e Tetovës. /tetova1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *