Ali Ahmeti: Artan Grubi mbetet shef i kabinetit tim

Gjithçka është normale në BDI, nuk ka grup zjarri. Kështu ka deklaruar lideri i BDI-së, Ali Ahmeti në një prononcim ekskluziv për TV24.

Ai pret një debat të frytshëm në Kryesinë Qendrore, ku duhet të raportojnë ministrat, zëvendësministrat dhe sekretarët shtetëror.

“Nuk ka grup zjarri siç thoni ju. Do të ketë një debat në Kryesinë Qendrore. Artan Grubi do të mbetet shef i kabinetit tim”, tha Ahmeti për TV24.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *