Rafiz Haliti merr një post në BDI

Ish komandanti i UÇK-së dhe ish deputeti i BDI-së, Rafiz Haliti sot nga kryesia e re ka marrë një detyrë në BDI.

Ai do të udhëheq me departametin për përkujdesje dhe trajtim të familjeve të dëshmorëve dhe invalidëve të UÇK-së.

 

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një deklaratë për media tregoi emërimet e reja të drejtuesve të sekretariateve të partisë.

Për shef kabineti është riemëruar Artan Grubi

Sekretariati i Mbrojtjes – Ilmi Selami

Sekretariati për Siguri-Zemri Qamili

 

Sekretariati i Punëve të Jashtme-Arta Bilali

Sekretariati i Sistemit Politik-Ali Musliu

Sekretariati i Ekonomisë dhe Financave-Avni Saliu

Sekretariati i Shëndetësisë-Haris Karaxhenemi

Sekretariati i drejtësisë-Valdet Xhaferi

 

Sekretariati i transportit dhe Lidhjeve-Nebi Rexhepi

Sekretariati i Bujqësisë,pylltarisë dhe zhvillimit rural-Besir Jashari

Sekretariati i Shoqërisë informatike dhe Administratë-Avni Rustemi

Sekretariati i punës dhe politikës sociale-Armend Asllani

 

Sekretariati i Arsimit dhe Shkencës-Teuta Arifi

Sekretariati i Vetëqeverisjes Lokale-Nevzat Bejta

Sekretariati i kulturës – Valmir Aziri

Sekretariati i mjedisit jetësor dhe planifikimit hapsinor-Rakip Doçi

Sekretariati për komunikim-Muhamed Hoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *