Ria Money Transfer: 50 % Zbritje për të gjitha Dërgesat e Parave nga Maqedonia e Veriut

E DIMË QË ÇDO CENT  KA VLERË ! 

Ria Money Transfer: 50 % Zbritje për të gjitha Dërgesat e Parave  nga Maqedonia e Veriut

Ria Money Transfer është lidere e njohur financiare e specializuar në transferat ndërkombëtare të parave që nga viti 1987

 Ne e dimë se çdo cent ka vlerë ! Kjo është arsyeja pse Ria Money Transfer ofron një zbritje prej 50% për klinetët e rinj për  të gjitha dërgesat e Parave nga Maqedonia e Veriut në mbarë botën, gjegjësisht një zbritje prej 20% për të gjitha dërgesat e Parave nga Maqedonia e Veriut për përdoruesit ekzistues.

Për t’u ofruar të gjithë përdoruesve një transfer  parash të shpejtë, të sigurt dhe më të lirin në tregun e Maqedonisë së Veriut, si dhe një përvojë pozitive, Klientët aktual të Ria-s  vendosëm ti shpërblejmë jo vetëm për besnikërinë, por edhe të sjellim shërbimet e  Ria Money Transfer më afër kilientëve të rinjë – tha Dardan Bajrami, CEO i Ria Money Transfer, për Maqedoninë e Veriut. 

Ria Money Transfer është një kompani e njohur financiare e specializuar në transferat ndërkombëtare të parave që nga viti 1987. Kompania e dytë më e madhe në botë kur bëhet fjalë për transfertat e parave.  Në më shumë se 500,000 Lokacione në mbi 180 shtete, Ria Money Transfer garanton transferta të shpejta dhe të besueshme parash me komisionet më të favorshme në Treg. Kompania ka rrjetin më të madh të bankave dhe  të depozitave direkte në botë, i përbërë nga më shumë se 3.6 miliardë llogari bankare, si dhe mbi 443 milionë përdorues të portofolit celular, ku 90% e transaksioneve të depozitave bankare ndodhin në kohë reale.

Ria është në pronësi të Euronet World Wide Inc. e cila na jep një bazë financiare jashtëzakonisht të fortë për transferta shumë të shpejta dhe të sigurta në mbarë botën. Partnerët tanë janë Posta e Maqedonisë së Veriut me më shumë se 15 lokacione dhe Agjentët tanë me më shumë se 100 lokacione të shpërndara në të gjithë vendin, kështu që përdoruesit mund të pranojnë dhe dërgojnë remitanca nga çdo Lokacion i licensuar i Ria-s  në të gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë e Veriut. 

Ne punojmë me partnerë të vendosur në të gjithë botën dhe zgjedhim të bashkëpunojmë me rrjetet e subjekteve që ndajnë angazhimin tonë të përbashkët, kështu që për të ofruar akses sa më të mirë dhe më cilësor për përdoruesit, ne po punojmë vazhdimisht për zgjerimin e rrjetit të loakcioneve për pagesa dhe tërheqje, prandaj presim zgjerim të mëtejshëm të rrjetit të agjentëve, përfundon Bajrami.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *