Tejkalimi i shpejtësisë, për një ditë në Pollog shqiptohen 64 dënime

Pjestarët e policisë të SPB Tetovë, dje nga ora 08:00 deri në 20:00 kanë kryer aksion kontrollues të shpejtësisë me të cilën lëvizin automjetet në rrugët e rajonit më të gjerë të Pollogut,

në të cilin janë konstatuar dhe sanksionuar gjithsej 64 tejkalime të shpejtësisë maksimale të lejuar jashtë vendbanimit, nga të cilat 1 për më shumë se 70 kilometra në orë, 14 deri në 70 km në orë e kështu me radhë.

Gjatë kontrollit janë sanksionuar 39 shkelje të shpejtësisë në vendbanime, nga të cilat 1 deri në 50 kilometra në orë. Për shkelësit janë përgatitur parashtresa përkatëse dhe janë sanksionuar 6 kundërvajtje të tjera në trafik.

Ndërsa dje nga ora 20:00 deri në orën 24:00 në zonën e gjerë të Tetovës është kryer edhe kontrolli i shpejtësisë, në të cilin është përdorur i ashtuquajturi “radar i natës”, gjatë të cilit janë konstatuar dhe sanksionuar 19 tejkalime të shpejtësisë maksimale të lejuar jashtë zonës së banuar.

Janë sanksionuar edhe 9 shkelje në zonë të banuar dhe 2 kundërvajtje të tjera.Me gjoba prej 30 deri në 400 euro në denarë do të gjobiten për vozitësit që e kanë tejkaluar shpejtësinë e lejuar dhe të cilëve u ështëpërgaditur urdhërpagesa për kundërvajtje, varësisht se sa ka qenë shpejtësia e matur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *