Besa Kadriu: Thirrja e tryezës për partitë politike është mbi interesat partiake!

E ftuar në Mtv2, nënkryetarja e Lëvizjes Besa, Besa Kadriu ka deklaruar se thirrja e tryezës nga Lëvizja Besa është më se e sinqert dhe aspak për pikë politike. Ajo ka deklaruar se kjo thirrje nga Besa është mbi interesat partiake dhe se është për të mirën e gjithë shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *