Shlyhen borxhet e shkollave të Tetovës, Kasami: Shërbimi ndaj Tetovës mision i shenjtë!

Në një dalje para mediave kryetari komunës Tetovës Bilall Kasami ka folur rreth borxhit si komunës, pas gati një vit mandat. Ai ka thënë se borxhi ka rënë.

“Borxhi ka rënë dhe kjo fal përkushtimit”, ka thënë Kasami. Gjithashtu ai ka deklaruar se ka shlyer gjithë borxhin që ka qenë në shkollat e Tetovës. Kreu i Tetovës tha se situata më kritike është tek NPK “Tetova – Tetovë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *