Tetovë, me eskavatorë kundër uzurpimit të trotuareve (video)

Komuna e Tetovës mbrëmë është vëne në aksion kundër uzurpimit të trotuareve nëpër qytet, informon Klan Macedonia.

Çlirimi i hapsirave të zëna nga e bizneset po bëhet me ndihmën e eskavatorëve dhe kamionëve.

Gjatë këtij aksionit është verejtur edhe prezence e madhe e qytetarëve që jetojnë afër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *