Tetovari ndërron jetë pas goditjes nga rryma elektrike

“Dje (07-nëntor) në ora 18:00 në SPB Tetovë është raportuar se në Spitalin Klinik të Tetovës është sjellë trupi i pajetë i 53-vjeçari A.M. i cili paraprakisht kishte pësuar goditje elektrike gjatë riparimit të një prize në shtëpinë e tij në rrugën ,,Veleshka“ në Tetovë.

Është kryer kontroll në trupin e A.M. nuk janë konstatuar gjurmë dhune dhe në bazë të urdhrit të Prokurorit Publik, trupi i pajetë i është dorëzuar familjes”, thonë nga SPB-Tetovë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *