Gjysma e Tetovës pa rrymë përfshirë Spitalin dhe komunën

0

Gjysma e Tetovës përfshirë edhe institucionet e rëndësishme si Spitali dhe Komuna e Tetovës kanë mbetur pa rrymë elektrike .
Sot mëngjesin e hershëm, Tetova është zgjuar pa rrymë.

Lagje të tëra duke përfshirë Spitalin e Tetovës dhe Komunën janë pa rrymë.

Komuna i ka lëshuar punëtorët ndërsa spitali punon në kushte ekstreme pa rrymë.

Nga EVN nuk kanë paralajmëruar, bizneset janë ankuar deri tek EVN ata thonë se lajmërimi ka qenë i publikuar në webfaqen e tyre.
Bizneset e vogla sapo kanë ndezur agregatët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *