Deputeti Snopçe edhe një herë kërkon akreditimin e diplomave të medreses “Isa Beu”

Edhe njëherë deputeti nga radhës e Aleancës për Shqiptarët, Halil Snopçe ka ngritur çështjen e akreditimit të medresesë “Isa Beu”, por këtë herë duke ju drejtuar direkt kryeministrit, Dimitar Kovaçevski.

Pos kryeministrit, deputeti Snopçe, ka pasur dje një takim edhe me ministrin e MASH, Jeton Shaqiri, ku palët në bisedë konstruktive, janë zotuar për zgjidhje të shpejtë dhe të përhershme të kësaj çështje e cila është kërkesë e kahmotshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *