Erdogan: Do flas me Putin, raketa në Poloni mund të jetë një gabim teknik!

“Ne nuk duhet të insistojmë që raketa që ra në Poloni është lëshuar nga Rusia, do të ishte një provokim”.

Presidenti turk Erdogan tha këtë në Bali, duke kujtuar fjalët e Biden dhe deklaratën e G7-NATO, duke theksuar nevojën për hetime dhe për Moskën, e cila thotë se “nuk ka të bëjë fare me incidentin”.

“Është e mundur që ky të jetë një gabim teknik.

Ne duhet të sjellim Rusinë dhe Ukrainën në tryezën e bisedimeve sa më shpejt të jetë e mundur, paqja mund të vijë vetëm nga dialogu, ne po punojmë shumë për këtë, sapo të kthehem do të jem në telefonatë me Putinin”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *