Zhan Mitrev: Klinika nuk është shitur, nuk ka pronar të ri nga Shqipëria

0

Spitali klinik Zhan Mitrev mohon plotësisht informacionin se klinika ka pronar të ri, përcjell TV21. Ky reagim nga Klinika vjen pasi në disa mediume u publikua se Klinika kalon në pronësi të një biznesmeni nga Republika e Shqipërisë.

“Spitali klinik “Zhan Mitrev” mohon plotësisht informacionin e publikuar në media për shitjen e klinikës tek një biznesmeni nga Republika e Shqipërisë.

Theksojmë se nën asnjë presion Klinika nuk do të dalë në shitje.

Pronari zyrtar dhe i vetëm është Dr.Zhan Mitrev, i cili përkundër tentativave për diskreditim dhe fushatës së zezë që synonte dëmtimin e spitalit klinik Zhan Mitrev dhe ekipit profesional të mjekëve dhe personelit mjekësor në periudhën e kaluar, drejton këtë spital dhe do të vazhdojë ta menaxhojë atë në mënyrë transparente dhe të përgjegjshme siç ka qenë praktikë në 22 vitet e fundit”, thonë nga Klinika Zhan Mitrev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *