Kasami, Fetai dhe Durmishi rrogat e tyre i dhurojnë për punonjësit e NPK “Tetova”

0

Këshilltarët e BDI, LSDM, AAA dhe PDSH nuk përkrahin propozimin që t’ju ndihmohet punëtorëve të NPK-së.

Në mbledhjen e V të këshillit komunal në Tetovë në rend dite ka qenë ndihma financiare nga ana e komunës tetovës për NPK-në.

Siç mësohet BDI, LSDM, Alternativa dhe PDSH kanë lëshuar seancën ku po diskutohej për këtë pikë.
Ndryshe, komuna ka vendosur që t’i dilet në ndihmë NPK-së për shlyerjen e pagave.

Kasami, Durmishi dhe Fetai rrogat e tyre i dhurojnë për punonjësit e ndërmarrjes komunal NPK “Tetova”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *