Piloti varet nga dritarja për të marrë telefonin e harruar të pasagjerit (VIDEO)

0

Një pilot i linjës ajrore dhe një ekuipazh i aeroportit të Kalifornisë punuan së bashku për të ribashkuar një pasagjer me telefonin të cilin e kishte harruar, dhe ky moment është kapur në kamera.

Southëest Airlines postoi një video në Facebook që tregon kapitenin e fluturimit duke u varur nga dritarja e kabinës për të marrë telefonin që i është dhënë nga punëtorët e ekuipazhit në terren në aeroportin Long Beach.

Linja ajrore shpjegoi se telefoni ishte gjetur në portë pasi avioni kishte mbaruar hipjen dhe kishte dalë nga porta në përgatitje për ngritje.

Ekuipazhi i portës ia kaloi telefonin ekuipazhit tokësor, i cili ishte në gjendje t’ia kalonte telefonin pilotit për një ribashkim me pronarin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *