Rexhepi me porosi për deputetët e VMRO: Edhe unë votova kundër bindjeve të partisë

0

Deputeti i pavarur Kastriot Rexhepi, i cili u përjashtua nga Besa pasi shpëtoi qeverinë e LSDM-së dhe BDI-së pikërisht një vit më parë, duke munguar në seancën e Kuvendit për votim mosbesimi, në një intervistë për “Focus” thotë se dy të tretat do të sigurohet shumica për ndryshimet kushtetuese, të nevojshme për hapjen e kapitujve të negociatave me BE-në.

– Unë besoj në këtë, sepse unë vetë kam votuar kundër qëndrimit të partisë politike, megjithëse nuk ka pasur asnjë vendim nga autoritetet. Kam votuar ndryshe nga partia.

Gjithashtu mendoj se gjithmonë do të ketë deputetë të ndërgjegjshëm që do ta shfrytëzojnë të drejtën e garantuar me Kushtetutë për të votuar sipas bindjes së tyre, edhe pse kjo nuk do të ishte në përputhje me partinë – thotë Rexhepi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *