ANKETË e re/ BDI e para, BESA e dyta tek shqiptarët (DOKUMENT)

0

Një anketë e re për rejtingjet e subjekteve politike është publikuar sot nga “Market Vision”, ku në kampin Maqedonas VMRO-ja po prijnë në kampin maqedonas me 18.6% e ndjekur nga LSDM-ja qeveritare me 9.4%.

“Market Vision” ka realizuar anketë edhe tek partitë politike shqiptare. Në pyetjen se “Për cilën parti politike do të votoni në zgjedhjet e ardhshme”? Të anketuarit janë përgjigjur: BDI – 6.3%, BESA – 3.4, ASH – 1.8%, AAA – 1.6, ndërsa PDSH – 0.3%

43,4% e të anketuarve nuk do të votojnë ose nuk duan të përgjigjen, dhe 21,5% janë përgjigjur se nuk duan të thonë nëse do të marrin pjesë apo jo në zgjedhjet e ardhshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *