Sa janë të sigurta veturat Golf 2? (VIDEO)

0

Është një nga veturat më ekonomike.Kjo seri e prodhuesit gjerman Volkswagen, është një nga më të përdorurit edhe në Kosovë.

Por, sa janë të sigurta veturat GOLF 2?

Një nga testet e kryera tek kjo veturë tregon se ato nuk janë shumë të sigurta. Dhe, për këtë vozitësit duhet të jenë goxha të kujdesshëm në rast të aksidentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *