Bajramali Idrizi vjen me ‘Potpuri’ këngësh shqipe

0

Këngëtari i mirënjohur tetovar, Bajramali Idrizi ka lansuar potpurinë e re me këngë popullore dhe zbavitëse për vitin 2023.

Projekti i ri i këngatarit ka marrë përkrahje të madhe dhe është pëlqyer nga adhuruesiet e muzikës së mirëfilltë shqipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *