Prof.dr.Kushtrim Ahmeti u zgjodh u.d. rektor i Universitetit të Tetovës

0

Prof.dr. Kushtrim Ahmeti është zgjedhur në postin e u.d. rektor i Universitetit të Tetovës. Ai është votuar njëzëri nga Senati i UT-së.

Kushtrim Ahmeti deri tani ka qenë edhe në postin e kryetarit të senatit dhe më parë edhe prorektor i UT-së.

Ai deri më tani ka ligjëruar në Fakultetin e Filozofisë.

Ahmeti ka arritur nivelet më të larta shkencore akademike, dhe se mban titull e doktorit të shkencave sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *