Shell hap pikën e parë të karburantit në Shkup

0

Shell, pas dy vitesh prezencë në tregun e Maqedonisë së Veriut, hapi pikën e parë të karburantit në Shkup me vendndodhje në rrugën Boris Trajkovski nr. 101, në lagjen Pintia.

Coral Fuels DOOEL Shkup, si pjesë e Coral S.A., filloi të operojë nën markën Shell në Maqedoninë e Veriut në vitin 2021 dhe është bartës zyrtar i licencës për Shell në tregun vendor. Coral Fuels operon tashmë 2 stacione me pakicë nën markën Shell në Smokvitsa, në autostradën e Miqësisë pranë kufirit me Republikën e Greqisë.

Shell vazhdon hyrjen e saj dinamike në tregun maqedonas, pas sigurimit të licencës për markën Shell përmes një marrëveshjeje afatgjatë, e cila përfshin mbështetje dhe transferim të njohurive në aspektin e karburanteve, teknologjive të reja, shërbimeve dhe marketingut. Në praktikë, i gjithë hulumtimi dhe zhvillimi global i derivateve është bartur përmes stacioneve të shitjes me pakicë për të mirën e konsumatorëve në tregun e Maqedonisë.

 

Coral Fuels synon të rritet me investime dhe zhvillim të synuar në të gjithë vendin, duke hapur stacione të reja me pakicë në qendër, përmes të cilave do të ofrojë shërbim cilësor për klientët e saj.

Benzina e diferencuar Shell Fuelsave Unleaded 95, benzina pa plumb 98-oktane V-Power dhe Shell Fuelsave Diesel ofrohen përmes stacioneve të benzinës me pakicë të Shell. Pompa e benzinës ofron edhe ambiente shtesë, restorant, kafeteri, si dhe treg të pajisur mirë me një gamë të gjerë produktesh.

Kompania mëmë, Coral S.A. (ish Shell Hellas S.A.), që operon në Greqi që nga viti 1926. Me rreth 790 stacione me pakicë që operojnë nën markën Shell, kompania ka një pjesë tregu që tejkalon 30% dhe është lider në tregun grek. Coral gjithashtu mban licencën e Shell për tregjet në Qipro, Serbi dhe Kroaci.

Shell është një lider global në inovacion dhe teknologji me më shumë se 100 vjet ekspertizë. Kompania investon vazhdimisht në zhvillimin e produktit për të përmbushur kërkesat gjithnjë e më specifike të automjeteve moderne dhe objekteve industriale. Për të përmirësuar efikasitetin e biznesit dhe për të reduktuar emetimet e karbonit, Shell po zhvillon më shumë opsione për energji më të pastër. Këtu përfshihen karburantet dhe benzinat e avancuara me naftë, karburantet e prodhuara nga gazi, biokarburantet, lëndët djegëse të rinovueshme dhe produkte të tjera.

Pika e benzinës në lagjen Pintija punon 24 orë në ditë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *